Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Čas počitnic se izteka, zato vam pred pričetkom novega šolskega leta posredujemo nekaj informacij. S poukom pričnemo v sredo, 1. septembra 2021, po modelu B, ki predvideva, da se vsi učenci izobražujejo v šoli v skladu s priporočili NIJZ.

V šolo lahko vstopajo le zdrave osebe, in sicer učenci in zaposleni. V šolskih prostorih so obvezne zaščitne maske, in sicer za učence od 1. do vključno 5. razreda samo v skupnih prostorih, za učence od 6. do 9. razreda pa tudi v učilnicah.

PRVI ŠOLSKI DAN

Prvošolce in njihove starše bomo 1. septembra 2021 ob 9.00 sprejeli v Mokronogu in ob 10.30 na Podružnični šoli Trebelno. Ob tem vas želimo opomniti, da morajo vse osebe, starejše od 15 let, ki vstopajo v šolske prostore, izpolnjevati pogoj PCT in trenutno veljavne higienske ukrepe.

 

Učenci razredne stopnje 2.–5. razreda pridejo 1. septembra 2021 v šolo po običajnem voznem redu avtobusov oziroma med 7.30 in 8.00. Zberejo se v športnem parku, kjer jih bodo na določenih mestih pričakali razredniki in jih pospremili do razredov.

 

Učenci predmetne stopnje pridejo v šolo 1. septembra 2021, do 7.30. Zberejo se v športnem parku, kjer jih bodo na določenih mestih pričakali razredniki in jih pospremili do razredov.

 

Učenci podružnične šole 2.–5. razreda pridejo 1. septembra 2021 v šolo po običajnem voznem redu avtobusov oziroma ob 7.30. Zbrali se bodo pred šolo.

 

Prvi šolski dan naj učenci prinesejo s seboj le copate, beležko, pisalo in torbo, da bodo lahko odnesli domov učbenike in ostala gradiva.

Ta dan bodo avtobusi zjutraj vozili po običajnem voznem redu, odhod iz šole bo ob 12.00 (Hrastovica, Log in s podružnične šole v smeri Drečji Vrh) oziroma ob 12.20 (Laknice, Trebelno). Prosimo, da tudi na avtobusih dosledno upoštevate zaščitne ukrepe (obvezna maska za vse učence), še posebej bodite pozorni na medsebojno razdaljo.

Podaljšano bivanje bomo v Mokronogu in na Trebelnem izvajali do 16.00.

Prehrana (malica, kosilo, popoldanska malica) bo organizirana za vse učence, za katere ste ob koncu minulega šolskega leta oddali prijave.

 

Veselimo se prihoda učenk in učencev ter vam hkrati želimo USPEŠNO in predvsem ZDRAVO novo šolsko leto.

Lep pozdrav!

Zvonka Kostrevc

ravnateljica

Mokronog, 28. 8. 2021

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)